Menu Sluiten

Belgische aangifte 2018 nu mogelijk via Tax on Web

Vanaf heden is het mogelijk om de Belgische aangifte inkomsten 2018 middels een machtiging voor u in te dienen via Tax on Web. De aangifte dient uiterlijk 5-12-2019 ingediend te zijn. De papieren aangifte wordt tussen eind september en half oktober verstuurd. Deze dient op papier uiterlijk op 7-11-2019 ingedient te zijn. U hoeft niet te wachten op de papieren versie, u kunt nu reeds een afspraak maken. Wij zorgen ervoor dat de aangifte via Tax on Web ingediend wordt.

Bent u in 2018 voor het eerst in België gaan werken of bent u in 2018 van België naar Nederland verhuisd, dan dient u eerst aangemeld te zijn bij de Belgische Belastingdienst voordat u een aangifte toegestuurd krijgt. Wij kunnen deze aanmelding ook voor u verzorgen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Naast de Belgische aangifte verzorgen wij ook gelijk uw Nederlandse aangifte. Zo is in 1 afspraak alles geregeld.