Menu Sluiten

Belgische aangiftes BNI 2018 op papier verstuurd.

Vanaf vandaag valt de bruine envelop uit België weer bij u in de brievenbus met de Belgische aangifteformulieren BNI. In principe hoeft u als bestaande klant hiermee niets meer te doen, aangezien uw aangifte ook dit jaar weer gereed staat via Tax on Web, Indien dit niet het geval is, zal ik hierover nog met u contact opnemen. Wilt u daarom de aangifteformulieren nog bewaren?
Mogelijk is uw aangifte zelfs al ingediend, of zal deze binnenkort worden ingediend.

De aangifte via Tax on Web dient uiterlijk 5-12-2019 te zijn ingediend. Na deze datum krijgt u nog een e-mail als uw aangifte terug is te vinden in het klantenportaal. Dit is mogelijk nu al het geval. Echter als deze er nog niet in staat dan is uw aangifte nog in behandeling.

Ik wil u verzoeken om de voortgang niet te verstoren, hierover geen contact op te nemen. U krijgt hier vanzelf bericht over.

Alleen in onderstaande gevallen verzoek ik u de betreffende gegevens door te geven, of hiervoor een afspraak te maken bij mij op kantoor.

Indien er nog documenten ontbreken voor uw aangifte, wil ik u verzoeken om deze z.s.m. bij mij aan te leveren. Dit geldt ook voor de machtigingsformulieren voor de Belgische aangifte. Zonder geregistreerde machtiging kan ik de aangifte niet verzenden.

Voor klanten die gemigreerd zijn naar Nederland vanuit België of klanten die in 2018 voor het eerst in België zijn gaan werken, wil ik verzoeken om het repertoriumnummer van de Belgische aangifte aan mij door te geven. Dit kunt u doen, door een kopie van het voorblad van de aangifte aan mij door te sturen.

Indien u nog geen afspraak heeft gemaakt voor de Nederlandse en Belgische aangifte, wil ik u verzoeken om z.s.m. een afspraak te maken. Zodat ik alles voor u in orde kan maken.